Testimoni

zuliana2Puan Zuliana, 40 tahun, Surirumah,Sg Petani Kedah

Assalamualaikum..

Syukur alhamdulillah,semenjak saya bersama kumpulam HAN Legacy dalam biz Ini, terlalu banyak pengalaman yg cukup berharga, penting pada saya utk menjana pendapatan keluarga setiap bulan walaupun saya hanya suri rumah kini, hampir cecah puluhan ribu ringgit sales sudah saya perolehi dan income bulan cecah 4 Angka. Sungguh tak sangka.

Bersama Han Legacy sentiasa dapat rujuk dari mentor ilmu yg tidak perlu dibayar pun.Syukur Alhamdulillah terima kasih Han Legacy dan mentor2

space


ulya2Puan Ulya, Ahli Geologi, Banting Selangor

Saya menceburi biznes brsama HAN Legacy ni, sedari sblm kawen lg. Mula2 igt susah, sebab buat parttime, tapi rupanya bila bergerak biz ini bersama kumpulan yg hebat dgn Real Sistem and Proven Success Mentors perjalanan sy lebih mudah. Tinggal follow saja Mentor yg dah berjaya, pasti kita dapat apa yg mentor dah dapat. Kalau dulu saya rasa dgn biz ni, dapat lepas bayar kereta sebulan RM450 pon dah cukup. Saving pon kadang ada kadang takde, tak pernah nak impikan dpt income iaitu bonus 4 angka dlm biz ni.

Tapi kini alhamdillah, saya dah rasa income lebih drpd duit gaji hakiki walau pun buat secara sambilan. Melalui peluang biz ini juga saya mula dpt ada saving yg konsisten, bayar hutang dengan konsisten, memberi lebih pd mama abah juga konsisten. Dulu saya takut bermimpi untuk melancong ke luar negara, tapi melalui peluang biz ini, saya dapat merasai percutian FIVE STAR ke Vietnam PERCUMA dgn layanan VVIP yg telah disediakan oleh syarikat. Bertuahnya rasa. Dulu nk jual tudung yang bernilai RM15 pon saya tak konfiden, sekarang dengan bimbingan CDM Mej Dr Huda Ibrahim dan mentor2 yang lain, jualan saya secara berkumpulan hampir cecah RM 720,000. Sekarang husband pon menjadi tulang belakang kuat dalam perniagaan saya dan turut sama2 ambil peluang berniaga bersama kumpulan kami.

Semua bizness adalah terbaik, tapi jika dapat berbiznes dgn syarikat yg kukuh, kumpulan yang hebat, mentor yg terbukti berjaya, produk yg tiptop dan sistem yg mudah, kenapa pilih yang susah?

space


space

Dr Norsaaidah, 31 tahun, Pegawai Perubatan, Seremban Negeri Sembilan

saidah22

Assalamualaikum semua. Saya nak share story bagaimana saya ber business secara part time bersama HAN Legacy dan dalam masa yang sama masih lagi bekerja di sektor kerajaan.

Syukur alhamdulillah dipertemukan dgn business bersama High Achievers Network & menjadi part of HAN Legacy.

Dengan sistem mentor & biz coaching yang dah terbukti berjaya & dipraktikkan bersama HANLegacy member, now everyone can do business. Kerana telah terbukti business ini sangat santai & mudah dan business yg hanya secara part time ini mampu melahirkan ramai usahawan2 yang berjaya & memberikan pulangan yg berganda berbanding gaji hakiki.

Saya dah ber business secara part time ini hampir 2 tahun. Dan dgn business ini, saya berjaya mendapat total income mencecah ribuan ringgit hingga 5 angka sebulan, saya juga berjaya melangsaikan & closed loan kereta saya dlm 4 tahun instead of 9 tahun, saya juga telah mampu membeli rumah idaman di area KL/Selangor, saya juga tak lama lagi akan mengerjakan umrah bersama keluarga pada December ini bersama rakan2 business HAN Legacy. Semuanya hanya dengan duit bonus business bersama HAN Legacy.Alhamdulillah, satu persatu impian saya tercapai dengan ber business part time bersama HAN Legacy. Saya juga ke arah melengkapkan simpanan saya, insya Allah towards 100k buat permulaan & target towards 1 million. Semuanya possible dgn berbusiness bersama HAN Legacy. Retire young retire rich.

Tq to my mentor CDM Dr Huda Ibrahim yg sentiasa direct coach saya utk berjaya dalam business ni & membantu saya capai impian demi impian. Dan buat anda semua di luar sana, come & let’s be part of HAN Legacy. Let’s ur dream become reality…

space


space

amylia2

Puan Amylia, 31 thn, Pembantu Operasi N11, Kuala Lumpur

Sperti semua org tahu,gred N11 adalah gred paling rendah.Dengan ekonomi negara skrg,kita patut mengambil langkah bijak utk meningkatkn taraf hidup kita.Asbab saya join biz ni adalah utk bantu ringankn tanggungjwb suami dan sy inginkan yang trbaik utk ibu dan ank² sy.Allhamdulillah sy dipertemukan dgn kumpulam HAN Legacy. Sy dibimbing oleh mentor yg sgt hebat iaitu mejar Dr.huda.

Beliau sgt komited dan berdedikasi dlm group network kami.beliau telah mencanai sy dr zero to hero.dgn hasil usaha canaian beliau jgk,kini sy boleh merasa income bonus 4 angka setiap bulan dan kini menuju ke arah 5 angka.skrg sy boleh trsenyum dgn memegang 2 payslip setiap bulan.Pada dahulunya sy tdk menyangka semua ini akn brlaku tp setelah sy dpt kesemuanya, sy tidak ragu² lagi utk mengajak anda semua diluar sana yg masih bekerja utk buat biz part time seperti sy.Jika anda mengikut jejak langkah sy,anda adalah org² yg sgt hebat.

Selamat berjaya mengubah hidup keluarga kita

space


 spacespaceadibah2Adibah, 30 tahun, Guru, Selangor

Setiap langkah kami di guide satu persatu tanpa gagal oleh our mentor. saya yang mulanya memang blur dalam biz, namun berkat tunjuk ajar mentor yg xpernah kenal erti putus asa saya boleh merangkak step by stepp dan insyaallah akan terus berlari mengejar impian bersama HAN Legacy.

Alhamdulillah sudah hampir 2 tahun saya berbiz di bawah HAN Legacy, pelbagai pengalaman dan saya sudah mula keluar daripada bebanan hutang. Setiap bulan saya dapat menggenggam bonus 4 angka gemokkk dan hampir ke bonus 5 angka melalui tunjuk ajar mentor kami.

Dengan bonus tersebut juga saya dapat menyimpan simpanan untuk anak dan saya sendiri kerana sebelum ini saya langsung tak punya apa-apa simpanan pun ekoran bebanan hutang yang agak kritikal.

Saya rasa sungguh bertuah dan syukur kerana sekarang ini saya mempunyai dua payslip iaitu gaji hakiki dan bonus daripada company.
Semua itu hasil canaian daripada mentor hebat kami dan sokongan daripada team kami yang cukup supportive. Alangkah rugi bagi orang di luar sana yang masih tercari-cari peluang untuk mengubah hidup kerana tidak turut serta bersama kami di HAN Legacy.

Segalanya bermula hanya dengan RM50, anda akan mengalami perubahan hidup 360 darjah. PERCYALAH!!